Alfred Kordelinin säätiön Raahen rahaston vuoden 2025 apurahat Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden tapahtumiin

Alfred Kordelinin säätiön Raahen rahaston tammikuussa 2025 haettavat apurahat kohdennetaan Oulu2026-juhlavuoden tapahtumiin.

Raahen kaupunki on mukana Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden ohjelmassa ja Raahen rahasto haluaa omalta osaltaan olla mahdollistamassa kulttuuritoimijoiden tekemistä juhlavuonna.
Kordelinin säätiön Raahen rahaston hakuaika on vuosittain tammikuussa ja päätökset avustusten myönnöstä saadaan maalis-huhtikuussa 2025. Näin etukäteen tiedottamalla rahasto toivookin toimijoiden suuntaavan katseensa pitkäjänteisen suunnittelun myötä jo vuoteen 2026.

Tavoitteena on, että vuonna 2025 myönnetyt avustukset käytetään vuonna 2026 juhlavuoden tapahtumiin Raahessa ja/tai raahelaisten toteuttamana. Nyt on siis hyvää aikaa suunnitella omaa projektia, löytää tarpeellisia yhteistyökumppaneita, muuta mahdollista rahoitusta ja hakea sitten avustusta hakuajan puitteissa tammikuussa 2025. Rahoituksen varmistuessa hyvissä ajoin on helpompi edetä suunnitelmien kera kohti kulttuuripääkaupunkivuotta.

Raahen rahaston tarkoitus on edistää Raahen taide- ja kulttuurielämää sekä tukea Raahen seutuun kohdistuvaa tutkimusta. Vuonna 2024 Raahen rahasto jakoi avustuksia 17.000 € ja suurin myönnetty avustus oli 5.000 €.

Alfred Kordelinin säätiön logo
Alfred Kordelinin säätiön logo

Jaa sosiaalisessa mediassa