Biojätteen erilliskeräysalue laajenee heinäkuussa Raahessa

Raahessa biojätteen erilliskeräysalue laajenee 19.7.2024 keskustaajaman reuna-alueille. Voit tarkistaa kartasta kuuluuko asuntosi biojätteen erilliskeräysalueelle. Biojätteen erilliskeräysalueella kotitalouksissa syntynyt elintarvikebiojäte lajitellaan ja kerätään erillään muusta jätteestä tai kompostoidaan.

Sopimus biojätteen keräyksestä on tehtävä Kiertokaari Oy:n kanssa viimeistään kuukautta ennen keräyksen alkamispäivää. Ole yhteydessä Kiertokaareen sähköpostitse toimisto [at] kiertokaari.fi (toimisto[at]kiertokaari[dot]fi)

Jos kompostoit elintarvikebiojätteen, asutpa sitten taajamassa tai haja-asutusalueella, tee kaupungille kompostointi-ilmoitus. Kompostointi-ilmoituksen voi täyttää paperisena Praatissa.

Kompostori tai Kiertokaaren biojäteastia voi olla myös naapureiden kanssa yhteinen. Tee tällöin erikseen kompostointi-ilmoitus kaikista osallistuvista kiinteistöistä tai ilmoita biojätteen kimppakeräysastiasta Kiertokaarelle. Kaikilla biojätteen kimppakeräykseen osallistuvilla tulee olla oma sopimus Kiertokaaren kanssa. 

Lisätietoa biojätteen keräyksestä:
Kiertokaari  
puhelimitse ma–pe 8–15  
p. 08 5584 0020 tai  
neuvonta(at)kiertokaari.fi

Lisätietoa kompostointi-ilmoituksen teosta:
Aino Alatalo
p. 040 130 3810 tai
aino.alatalo(at)raahe.fi

Biojätteen käsittelyn vaihtoehdot kaaviona

Jaa sosiaalisessa mediassa