Haku Raahen ammattikorkeakoulutuksiin on avoinna 15.–30.3.

Tarjolla yhteishaussa ovat tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutus päiväopintoina ja konetekniikan insinöörikoulutus monimuoto-opetuksena. Koulutukset alkavat syksyllä 2023 ja ne toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK).

Kummankin koulutuksen laajuus on 240 opintopistettä, mikä vastaa noin neljän vuoden opiskelua.

Tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutus on Raahessa haettavana ensimmäistä kertaa. Ohjelmistokehitykseen ja kyberturvallisuuteen keskittyvä, laaja-alainen koulutus antaa eväät työskentelyyn teollisuudessa tuotannon asiantuntijatehtävissä, suunnittelu- ja kehitystehtävissä, kyberturvallisuusosaajana tai vaikkapa yrittäjänä.

  • Opiskelupaikkoja on tarjolla 22.
  • Koulutus järjestetään yhteistyökumppanina toimivan Koulutuskeskus Brahen tiloissa, osoitteessa Pajakatu 9, Raahe.

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opit soveltamaan robotiikkaa, koneälyä ja automaatiota teollisuudessa ja perehdyt käytännönläheisesti tuotantoprosessien suunnitteluun, toimintaan ja hallintaan. Voit suuntautua robotiikkaan, koneensuunnitteluun, kunnossapitoon, prosessitekniikkaan ja tuotannon johtamiseen.

  • Opiskelupaikkoja on tarjolla yhteensä 40 Raahessa ja Kajaanissa alkavaan ryhmään.
  • Koulutus järjestetään pääosin verkko-opetuksena neljänä iltana viikossa.

Valmistuvia insinöörejä yhdistää uteliaisuus – halu ymmärtää asioiden taustat ja luoda omalla osaamisella parempaa tulevaisuutta. Luova ongelmanratkaisukyky on insinöörille tärkeä ominaisuus.

Koulutuksiin haetaan Opintopolku-palvelun kautta ja hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 15.

Lisätiedot ja suorat hakulinkit löytyvät osoitteesta brahe.fi/amk.

Kaksi iloista ihmistä.

Jaa sosiaalisessa mediassa