Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu Raahen asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Raahen kaupungin vanhusneuvosto on mukana kampanjassa, kun Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää jälleen yhteistyökumppaneineen ’Joulupostia ikäihmisille’ -kampanjan 13.11.–4.12.2023. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelun ikääntyville asiakkaille.
 
Kampanjaan voi osallistua kirjoittamalla – valmiin tai itsetehdyn - joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.
 
Raahessa joulukorttien keräyslaatikot ovat pääkirjastolla, HalpaHallissa, K-supermarket Kreivintorilla, Pattijoen K-Marketissa ja Vihannin terveysasemalla.
 
Praati- Palvelujen olohuoneessa– on koko kampanjan ajan esillä askartelumateriaalia ja valmiita joulukortteja, joita käyttäen voit osallistua kampanjaan.
 
Lisätietoja kampanjasta: Raahen seutukunnan yhteyshenkilönä toimii Pohteen Rannikon alueen perheohjaaja Lea Hassila, p. 044 439 3700: sähköposti lea.hassila [at] pohde.fi.
Siskojen ja Simojen kampanjakoordinaattori Mari Ruutinen, joulupostia [at] siskotjasimot.fi, p. 041 3116903 (ma-to klo 9-15).
 
Joulupostia ikäihmisille
Joulupostia ikäihmisille-kampanjakuva

Jaa sosiaalisessa mediassa