Kerttu Saalasti -seminaari Raahessa 18.9.: Metalli- ja konepajateollisuuden uudistuminen

23. kertaa järjestettävässä Kerttu Saalasti -seminaarissa tuodaan esiin uusinta tietoa ja mahdollisuuksia metalli- ja konepajateollisuuden kehittymisestä alueellisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Digitalisaatio ja teollisuuden uudistaminen on jatkuva prosessi, joka vaikuttaa keskeisesti myös ympäristökysymyksiin.

Seminaari on suunnattu alan yrittäjille, asiantuntijoille ja päättäjille Pohjois-Pohjanmaalla. Tapahtumassa puhutaan alan uudistumiseen liittyvistä ajankohtaisista asioista kuten vetytalouden uusista liiketoimintamahdollisuuksista, metallin 3D-tulostamisen integroimisesta olemassa oleviin konepajaprosesseihin, ympäristönäkökulmista sekä alueellisesta materiaalikehityksestä.

Pääpuhujina tapahtumassa ovat DIMECC:in toimitusjohtaja Harri Kulmala ja lisäävän valmistuksen päällikkö Santeri Varis Andritz Savonlinna Works:ista. Oulun yliopiston tervehdyspuheenvuoron pitää materiaali- ja konetekniikan professori Jukka Kömi. Seminaarissa kuullaan myös valtiovallan edustajan puheenvuoro. Paneelikeskustelun aiheena on Digitalisaatio ja lisäävä valmistus teollisuuden uudistajana.

Tapahtuman järjestää Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti yhteistyössä Kerttu Saalasti säätiön, Raahen kaupungin, Raahen seudun kehityksen ja Koulutuskeskus Brahen kanssa. Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Tulevaisuuden tuotantoteknologioiden (FMT) tutkimusryhmä vastaa tapahtuman sisällöllisestä toteutuksesta.

Tervetuloa mukaan Kerttu Saalasti -seminaariin!

Tapahtuma-aika ja -paikka

  • Ma 18.9.2023 klo 12.00–16.00
  • Tapahtumatalo Raahe, Raahesali 
    Kirkkokatu 28, 92100 Raahe
Kerttu Saalasti seminaari Raahessa -tilaisuuden mainos.

Jaa sosiaalisessa mediassa