Kutsu yleisötilaisuuteen 21.10.

Millainen Raahen uusi kouluverkko on uudistusesityksen mukaan?

Lähidemokratiahallitus järjestää maanantaina 21.10. klo 18 kaikille avoimen yleisötilaisuuden, jossa perehdytään organisaatiouudistusesityksen runkona olevaan koulujen ja päiväkotien palveluverkkosuunnitelmaan.

  • Maanantaina 21.10.2019
  • klo 18.00, pullakahvit klo 17 alkaen Raahesalin lämpiössä
  • kaupunginvaltuuston pj. Hanna-Leena Mattila ja kaupunginhallituksen pj. Jarmo Myllymäki ovat ihmisten jututettavana 30 min ennen tilaisuuden alkua 
  • Raahesali, Kirkkokatu 28, 92100 Raahe.

Tilaisuudessa avataan suunnitelman perusteita ja vaikutuksia sekä esitellään näkemys siitä, missä Raahen alueen koulut ja päiväkodit esityksen mukaan tulevaisuudessa sijaitsevat.

Palveluverkkosuunnitelma pohjautuu alueellisiin lapsimäärätietoihin ja oppilasennusteisiin sekä koulukiinteistöjen remonttiaikatauluun. Suunnitelmassa tulevaisuuden kouluverkko esitetään koulualueina: pohjoinen alue, keskustan alue, eteläinen alue sekä itäinen alue. Tästä linkistä pääset tutustumaan kouluverkkosuunnitelmaan jo etukäteen. 

 

  • Opetus- ja kasvatusjohtaja Lucina Hänninen esittelee kouluverkkosuunnitelman
  • Valtuuston puheenjohtaja Hanna-Leena Mattila ja hallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki käyttävät omat puheenvuoronsa.
  • Esittelyjen ja puheenvuorojen jälkeen yleisöllä on tilaisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja kouluverkkosuunnitelmasta.

Organisaatiouudistuksen vaatimat yhteistoimintaneuvottelut päättyivät 9.10. Neuvotteluissa työnantajan esitys käytiin läpi kohta kohdalta ja kunkin osa-alueen kohdalla neuvotteluissa saavutettiin yksimielisyys suunnitelman mukaisesta organisaatiouudistuksesta. Organisaatiouudistusesityksestä ja siihen sisältyvästä kouluverkkosuunnitelmasta päätetään Raahen kaupunginvaltuustossa 28.10.2019.

Lisätietoja antaa rehtori Ritva Mattila puh. 044 439 3431, ritva.mattila [at] raahe.fi.

Lapsi puheenjohtajana kokouksessa
Lapset päätöksenteossa. Kuva: Tiina Lämsä

Jaa sosiaalisessa mediassa