Pohde järjestää asukastilaisuuden toimenpidesuunnitelmista etäyhteydellä 28.2. klo 17

Tilaisuudessa kerrotaan tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman toimenpidesuunnitelmien sisällöstä sekä valmisteluun liittyvistä lähtökohdista. Pohde järjestää myöhemmin myös joitakin paikallisia infotilaisuuksia aiheeseen liittyen. 

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvien toimenpidesuunnitelmien valmistelu on edennyt ja kooste suunnitelmista on julkaistuSuunnitelmat sisältävät palveluverkkoa koskevia toimenpiteitä, joilla on vaikutuksia henkilöstöön, asukkaisiin ja asiakkaisiin.

Suunnitelmissa kuvataan sosiaali- ja terveyskeskusten palveluvalikoimaa Pohjois-Pohjanmaan alueella sekä muutokset ikäihmisten, vammaisten, perheiden ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluihin. Suunnitelmat sisältävät myös pelastustoimea ja konsernipalveluita koskevia sopeutustoimia.

Yleinen, kaikille hyvinvointialueen asukkaille tarkoitettu asukastilaisuus järjestetään etäyhteydellä keskiviikkona 28.2.2023 kello 17

Asukastilaisuuteen pääsee liittymään Pohteen tapahtumakalenteristaAsukastilaisuus Pohteen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman suunnitelmasta (pohde.fi)

Tilaisuudessa puheenvuoroja pitävät hyvinvointialuejohtaja Ilkka Luoma ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisjohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto. Mukana on myös Pohteen toimialuejohtoa. Tilaisuuden juontaa yhteistyöjohtaja Marjo Riitta Tervonen. Tilaisuus nauhoitetaan ja sen voi katsoa myöhemmin Pohteen nettisivuilta.

Pohde järjestää 11.3. jälkeen myös joitakin paikallisia infotilaisuuksia, joista viestitään myöhemmin erikseen.

Lue lisää oheisista tiedotteista:

Pohteen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman toimenpidesuunnitelmat etenevät – yhteistoimintaneuvottelut alkavat 26.2. - Pohde

Aluevaltuusto koolla – edessä muutosten vuosi - Pohde

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen logo
Logo, jossa teksti Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

Jaa sosiaalisessa mediassa