Raahen kaupungin liikkumisohjelma 2029 -asukaskysely

Liikkumisohjelman tavoitteet

Tavoitteena on laatia tuleville vuosille konkreettinen toimenpideohjelma liikkumisen edistämiseksi. Tämän avulla pyritään saamaan kaupunkilaiset liikkeelle ja madaltamaan kynnystä liikunnan aloittamiselle. Liikkumisohjelma sisältää muun muassa toimintamallien rakentamisen ja nykytilan tarkastelun, jotta liikkumista voidaan edistää kaikilla tasoilla tulevaisuudessa. 

Osallistaminen

Liikkumisohjelman valmistelu on edennyt osallistamisvaiheeseen. Kaupunkilaisilla on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä siitä, kuinka liikkumista ja sen rakenteita voidaan edistää kotikaupungissamme. Nyt voit vaikuttaa kertomalla mitä toimenpiteitä liikkumisen edistämiseksi Raahessa tulisi tulevien vuosien aikana toteuttaa eri osa-alueilla. 

Asukaskysely on auki Raahen kaupungin verkkosivuilla 8. - 27.8.2023. Vastaaminen tapahtuu sähköisesti tai Kuntokeidas Vesipekan infosta saatavilla paperilomakkeilla. Vastanneiden kesken arvotaan liikkumiseen kannustavia lahjakortteja.

Lisätiedot: liikunta [at] raahe.fi (liikunta[at]raahe[dot]fi)

Arvontapalkinnot osallistujien kesken:

Sportia lahjakortti 2x 50€
Sportia lahjakortti 2x 25€
Vesipekka lahjakortti 2x 6kk uinti
Vesipekka 4x 1kk uinti
Vesipekka 4x hohtokeilaus 1h

Asukaskyselyn linkki:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/fc3ff617-d126-4d81-8872-2848e25229f1?displayId=Fin2726560&surveyLocale=fi

Jaa sosiaalisessa mediassa