Tule rakentamaan Raahen seudun matkailun tulevaisuutta

Raahen seudusta halutaan kehittää tunnettu, ympärivuotinen ja vetovoimainen matkailukohde kotimaisille ja kansainvälisille matkailijoille. Visit Raahe kutsuu seutukunnan päättäjät, matkailutoimijat, yrittäjät ja asukkaat tekemään suunnitelmaa, joka ohjaa toimenpiteitä ja investointeja.

Tavoitteet ja toimenpiteet linjataan matkailun Master Planissa ja investointisuunnitelmassa

Kevään aikana yhdessä rakennettavassa yleissuunnitelmassa, eli Master Planissa, päätetään mihin Raahen seudulla panostetaan tulevina vuosina, jotta matkailutoimialan kilpailukyky, vetovoima ja kannattavuus vahvistuvat. Suunnitelma ohjaa seudun matkailun kehittämiseksi tehtävää työtä ja Visit Raahe sekä alueen kunnat sitoutuvat suunnitelmassa määritettävien toimenpiteiden toteuttamiseen.

Yhteinen näkemys sovituista tavoitteista ja toimenpiteistä auttavat paikallisia toimijoita ja yrityksiä ennakoinnissa, kuten investointitarpeiden tunnistamisessa ja resurssien oikea-aikaisessa suuntaamisessa.

Visit Raahe järjestää kolme avointa työpajaa kevään aikana

Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki Raahen seutukunnan päättäjät, yritykset ja muut seudun matkailun kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt. Matkailu on herättänyt Raahen seudulla vahvoja tunteita ja nyt kaikilla on konkreettinen mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuden rakentamiseen yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan työpajoihin Webropol-linkin kautta

Voit valita, mihin työpajoista haluat osallistua. Kaikki työpajat järjestetään Tapahtumatalo Raahen Fregatti-salissa, os. Kirkkokatu 28 (2. krs.).

  • Työpaja 1 TAVOITTEET: torstai 4.4. klo 8.30–12.30
  • Työpaja 2 TOIMENPITEET: tiistai 23.4. klo 12–16.00
  • Työpaja 3 YHTEISTYÖN TOTEUTUSMALLI: keskiviikko 22.5. klo 8.30–12.30

Työskentelyä ohjaamassa on Visit Raahen kumppanina FlowHouse Oy. Raahen seudun matkailun Master Planin ja investointisuunnitelman toteuttamiseen on saatu hankerahoitus Pohjois-Pohjanmaan liitolta.

Lisätiedot

Terhi Eteläinen, matkailupäällikkö
puh. 040 130 3884, terhi.etelainen [at] raahe.fi
Visit Raahe
Raahen seudun kehitys

Kolme henkilöä makaamassa avoimessa teltassa ja katselemassa maisemia.
Kuva: Jussi Riikonen.

Jaa sosiaalisessa mediassa