Työmaa sulkee hetkeksi korttelin Rantakadun pohjoispäässä viikolla 16.

Rantakatu suljetaan muutamiksi tunneiksi Pitkänkarin urheilukentän kohdalta viikolla 16. Syynä on kaadettava kuusirivistö Rantakadun varresta. Kuuset ovat ajan saatossa kasvaneet liian suuriksi paikkaansa. Vilkkaasti liikennöity tie on hankalan kapea tuolla kohdin, joten isojen autojen kohdatessa on koko tien leveys käytössä. Tällöin oksat raapivat autojen kylkiä.  Katuvalot ovat myös alkaneet upota yhä vain levenevien kuusten katveeseen, eivätkä ne valaise enää tehokkaasti tietä.
 
Työhön on haettu ja myönnetty maisematyölupa. Kaatamisen jälkeen kannot poistetaan, alue tasataan ja tilalle istutetaan rivistö pylväspihlajia.
Suljemme kadun kaatotyön ajaksi. Todennäköisesti sulkuaika alkaa 18.4.2024 klo 9, jos keliolosuhteet ovat kaatotyölle riittävän suotuisat. Tiedotamme myöhemmin tarkentuvasta ajankohdasta.

Kiertotie osoitetaan kulkemaan Kirkkokadun ja Seminaarinkadun kautta. Kartassa punaisella merkitty alue suljetaan liikenteeltä. Vihreällä on merkitty kiertotie. Rantakadun pyörätie on koko ajan käytössä kevyelle liikenteelle. Pahoittelemme liikenteelle tilapäisesti aiheutuvaa haittaa.
- Kuntatekniikka, kunnossapito ja rakentaminen yksikkö -

Jaa sosiaalisessa mediassa