Uusia linja-autovuoroja reitille Raahe–Oulu kesäkuussa 2024

Yhteydet Raahen ja Oulun välillä paranevat, kun Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kilpailuttamat uudet linja-autovuorot käynnistyvät. 

Vuoroja lisätään sekä 3.6.2024 alkavalle kesäkaudelle että 5.8.2024 alkavalle talvikaudelle. Osa vuoroista ajetaan suoraan valtatietä 8 pitkin, osa taas Lumijoen ja Siikajoenkylän kautta. Uudet vuorot parantavat erityisesti arkipäivien työmatkayhteyksiä, ja lisäksi uusia vuoroja ajetaan myös iltaisin. Myyntiin tulee myös kausilippu, jonka hinta liikenteen käynnistyessä on 107 € (Raahe-Kempele) tai 155 € (Raahe-Oulu).

  • Kesäarkipäivinä Raahen ja Oulun välillä kulkee kuusi linja-autovuoroa kumpaankin suuntaan. Kesäkauden alussa käynnistyvät uudet vuorot saapuvat Raaheen klo 7.40, 15.15 ja 19.10, ja vuorot lähtevät Raahesta klo 7.45, 15.40 ja 19.15. 
  • Talviarkipäivinä vuoroja kulkee kymmenen kumpaankin suuntaan. Talvikauden alussa käynnistyvät uudet vuorot saapuvat Raaheen klo 8.45, 9.10, 13.10, 19.10 ja 21.10, ja vuorot lähtevät Raahesta klo 9.00, 14.05, 19.15 ja 21.15. Osa talvikauden vuoroista ajetaan vain peruskoulun koulupäivinä. 
  • Lauantaisin vuoroja kulkee jatkossakin kaksi kumpaankin suuntaan. Samalla osaan nykyisistä vuoroista tehdään aikataulu- ja reittimuutoksia.

Lipputuotteita linja-autovuoroihin myydään verkossa ja linja-autoissa. Kertalippuja on saatavilla verkosta Matkahuollon aikatauluhausta sekä Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta. Linja-autoissa kertalippuja myydään käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Säännöllisesti matkustavien kannattaa hankkia Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta kausi- tai sarjalippu, jolla matkustaminen on kertalippua edullisempaa. Kausilipulla voi matkustaa 30 vuorokauden aikana rajoittamattomasti Raahen ja Oulun välisissä vuoroissa markkinaehtoisia kaukoliikenteen vuoroja lukuun ottamatta.

Aikataulutaulukon löydät tämän artikkelin liitetiedostoista. Vuorojen aikataulut ja tarkemmat pysähdyspaikat ovat saatavilla Matkahuollon aikatauluhausta, reittioppaasta ja Reitit ja liput -mobiilisovelluksesta sekä Google Mapsista. Aikatauluja on saatavilla myös linja-autoista.

Lisätietoja

Asiakaspalautteet 

Liikenteen asiakaspalvelu
puh. 0295 020 600

Joukkoliikennegrafiikkaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa