Vaikuta Raahen seutukunnan yrityspalveluihin ja tee samalla hyvää!

Suomen Yrittäjät kartoittaa joka toinen vuosi Kuntabarometrilla kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti.

Kyselyyn vastaamalla yrittäjä pääsee arvioimaan oman kuntansa toimintaa ja antamaan palautetta kunnan ja sen yrittäjiä palvelevien yhtiöiden tarjoamista yrityspalveluista. Mitkä asiat toimivat ja mitä pitää parantaa?

Kuntabarometrin avulla Raahen seutukunnan kunnat ja yrittäjäyhdistykset saavat tietoa asioista, mihin meidän pitää yrittäjien mielestä kunnassa vaikuttaa. Palautteen pohjalta seutukunnallisia palveluita ja toimintaa voidaan kehittää eteenpäin.

Vaikuttamalla hyvää mieltä 

Pyhäjoki, Raahe ja Siikajoki sekä seudun yrittäjäyhdistykset haluavat vauhdittaa Kuntabarometrin toteutumista Raahen seutukunnassa. Jokaista Raahessa, Pyhäjoella ja Siikajoella Kuntabarometriin vastannutta yritystä kohden lahjoitamme jäätelölahjakortin vähävaraiselle perheelle.

Tästä tehdään seutukunnan yrittäjien kanssa yhdessä todellinen hyvän mielen juttu! Tarjoamme jäätelön jokaista vastausta kohden, kertoo Raahen seudun kehityksen johtaja Pasi Pitkänen. Tiedotamme jäätelölahjakorttien jakamisesta pian Kuntabarometrin tulosten julkistamisen eli 14.5.2024 jälkeen, Pitkänen jatkaa.

Kuntabarometri on avoinna 1.4.2024 saakka, ja vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.
 

Raahen seudun kehityksen logo
Logo, jossa teksti Raahen seudun kehitys.

Jaa sosiaalisessa mediassa