Kazecon Raahessa 24.8.2019

Vuoden 2018 Taiteiden yössä järjestettiin kokeilunomaisesti Kazecon-miitti Nuorisokeskus Paradisessa. Aasialaiseen populaarikulttuuriin keskittyvälle tapahtumalle todettiin olevan Raahessa tilausta, joten suunnittelua päätettiin jatkaa varsinaisen conin järjestämiseksi.

Lauantaina 24.8. Tapahtumatalo Raahe siis kutsuu kaikkia con-kulttuurista kiinnostuneita. Luvassa on teeman mukainen kirppari ja taidekuja sekä tietysti ohjelmaa: paneeleita, vieraita, kaze-kahvila ja musiikkia. Ovet avataan yleisölle klo 11 ja ohjelma alkaa kello 12. Nähtävää tulee olemaan tasatunnein kello 18 saakka, jolloin vietetään päättäjäisiä. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin tapahtuman nettisivuilla.

Kazeconin kaikkien aikojen ensimmäinen kunniavieras on Kaoru Kitsune ja Raahesalissa nähdään muun muassa Deittiheittiöt. 

Kazeconin nettisivuilla on parhaillaan erilaisia hakuja auki eli mukaan mahtuu vielä niin myyjäksi, ohjelman tekijäksi, talkoolaiseksi kuin ilmoittautumaan mukaan Cosplay-kisaankin. Edellisen illan Taiteiden yössä 23.8. Tapahtumatalo Raahessa järjestetään kaikille avoin Kazeconin rekvisiittaa ja koristeluja valmisteleva työpaja.

Kazeconin järjestämisestä vastaa joukko aktiivisia, asian osaavia nuoria ja mukana apuna ovat nuorisotoimi ja kulttuuripalvelut.

Lisätiedot www.tapahtumataloraahe.fi/kazecon

Kuvassa Kazeconin järjestäjiä.
Raahen kulttuuripalvelut.

Jaa sosiaalisessa mediassa