Kentänkujan leikkipuisto on avattu

Kentänkujan leikkipuisto (Kentänkuja 9) Isoholmissa on uudistunut ja avattu leikkijöille. Puiston vetonaulana on maamäkeen asennettu köysiliukurata. Uutta leikkipuistoissamme on myös kumirouheesta tehdyt lohikäärme ja palloryhmä, joiden päälle voi kiipeillä tasapainoilemaan. Maatrampoliini on monesta tosi kiva, ja perinteinen karuselli pistää pään hauskasti pyörälle. Puistoon tuli myös lisää kiikkuja sekä uusi monitoimikiipeilyväline. Pöytä ja penkkiryhmän äärellä voi vähän huilata vaikka eväitä nauttien.

Ympäristönhoidon asennustiimi toivottaa iloisia leikkihetkiä Isoholmissa, ja siirtyy täydentämään kunnostetuilla välineillä Hammarin-, Lybeckerin- ja Ämmänkorven leikkipuistoja. Niihin tulee vain pientä päivitystä, mutta pienikin uusi juttu voi olla iso ilo pienille leikkijöille. Samalla odotetaan jännässä ehtivätkö Niittykadun leikkipuistoon tilatut leikkivälineet tulla tehtaalta ennen talvea. Jos talvi ehtii ensin, niin asennus siirtyy kaudelle 2021.

Ennen talven tuloa on tarkoitus myös uudistaa Hakotaurin koira-aitaus parantamalla pohjaa ja valaistusta sekä uusimalla aidat. Toivomme kovasti pitkää ja lämmintä syksyä!

Lisätietoja

puutarhuri Tita Haapajoki, puh. 044 439 3521, tita.haapajoki [at] raahe.fi 

""
Kuva: Tita Haapajoki

Jaa sosiaalisessa mediassa