Ohjaajahaku Raahen Harrastamisen Suomen malli -hankkeen harrastuksiin lv. 2023 - 2024

Raahen peruskouluilla toiminut Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Harrastamisen Suomen malli -hanke on saanut jatkoa ensi lukuvuodelle 2023 - 2024. Raahessa hanke kantaa nimeä HATARA, eli Harrastus Taskuun Raahessa.

Hankkeen tarkoituksena on tarjota jokaiselle peruskoululaiselle maksuton ja mieluisa harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastustoiminta on oppilaslähtöistä, säännöllistä eikä vaadi aikaisempaa harrastuneisuutta. Hankkeessa pyritään tavoittamaan myös niitä lapsia ja nuoria, joilla ei ole vielä harrastuksia. Suurin osa harrastuksista järjestetään kouluilla, mutta osa toteutetaan keskusta-alueen liikuntapaikoilla. Toiminta on tarkoitus juurruttaa pysyväksi osaksi kunnan harrastustarjontaa.

Lisätietoja toiminnasta löydät HATARA-hankkeen omilta sivuilta osoitteesta https://sites.google.com/koulu.raahe.fi/hatara20-harrastustaskuunraahe/etusivu?pli=1 sekä Harrastamisen Suomen mallin keskuspisteen sivuilta osoitteesta https://harrastamisensuomenmalli.fi/

Etsimme nyt ohjaajia erilaisiin harrastuksiin, kuten eri liikuntalajit (esim. palloilulajit, parkour, monilajikerhot), kuvaamataito, käsityö/kädentaidot, media/koodaus, metsästys- ja erätaidot sekä ruoanlaitto. Otamme vastaan myös uusia ehdotuksia harrastusryhmille.

Oletko kiinnostunut ohjaamaan harrastustoimintaa lukuvuonna 2023-2024? Ohjaajiksi ovat tervetulleita niin yksityiset henkilöt, yritykset, paikalliset seurat, toimijat ja yhdistykset kuin myös koulujen sekä muu kunnan henkilökunta. Voit ottaa yhteyttä hankekoordinaattori Iida Oikariseen lisätietojen saamiseksi ( iida.oikarinen [at] raahe.fi tai p. 0401303860 ). Olethan yhteydessä 22.8.2023 mennessä.

Harrastusryhmien toteutuminen varmistuu elo-syyskuussa, kun oppilaat ovat ilmoittautuneet ryhmiin.

HATARA 2.0 - Harrastus Taskuun Raahessa hankkeen logo.
HATARA 2.0 - Harrastus Taskuun Raahessa hankkeen logo.

Jaa sosiaalisessa mediassa