Ollinsaaren leikkipuistoon uudet leikkivälineet

Ruskontie 20:ssa sijaitseva Ollinsaaren leikkipuisto on saanut uudet leikkivälineet. Päiväkodin ja koulun takana sijaitseva leikkikenttä on uudistettu monipuolisin leikkivälinein, jossa on tarjolla tekemistä taaperoikäisistä koululaisiin asti. Keskusleikkivälineitä on kaksi, eli nuoremmille oma matalampi, ja vanhemmille korkea ja haasteellisempi. Siitä löytyy myös vaijeriliuku. Keinuja on useita erilaisia, ja taaperokaruselli takaa kivat pyöritykset. Uudenlaisia välineitä ovat vihreät kuppimalliset ja pyörivät Spinner Bowl-laitteet sekä kuusikulmainen pomppuverkko. Triplakeikkatangossa pääsee kehittelemään omia kieputuksia. Pöytä- ja penkkiryhmä salavan katveessa on mukava levähdys- ja eväspaikka. Sinne johtaa kivituhkakäytävä, jota pitkin lastenvaunut ja -rattaat kulkevat sujuvasti. Puistosta on poistettu kurtturuusuaidanne, ja tilalle istutettu muutama suomenpihlaja, tähtijasmiketta ja syyshortensioita.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi uusittuun puistoon nauttimaan ulkoilusta ja liikunnasta! Viimeistelytyöt saadaan loppuun torstaina 17.9., jonka jälkeen pääsee testaamaan uusia leikkivälineitä.

Seuraavaksi ympäristönhoidon leikkipuistojen rakentajat siirtyvät Isoholmiin Kentänkujalle, johon on tulossa taas erilaisia ja kiinnostavia leikkivälineitä. Puisto suljetaan työmaa-alueeksi remontin ajaksi.

Lisätietoja

Tita Haapajoki
puutarhuri
puh. 044 439 3521
tita.haapajoki [at] raahe.fi

Leikkivälineitä uudistetussa leikkipuistossa.
Kuva: Raahen kaupunki.

Jaa sosiaalisessa mediassa