Puluvärkki ICE Raahen seminaarialueella 16.2.19

Talven riemuja koko perheelle Puluvärkki ICE -tapahtumassa 16.2. – Tervetuloa viettämään kokemusten ja elämysten talvipäivää Raaheen!

Talvisten lajien ja aktiviteettien anti on huikean monipuolinen. Tapahtumassa on mahdollisuus tutustua ja kokeilla muun muassa lumipotkulautaviestiä, tandemhiihtoa, jääcurlingia, hankipalloa tai fatbike-retkiä. Hurjapäisimmät pääsevät kokeilemaan tandem-varjoliitoa (säävaraus)!

Nyt kolmatta kertaa järjestettävän Puluvärkki ICE -tapahtuman kärkenä on edellisvuosien tapaan potkukelkkailun hyväntekeväisyyshaasteviesti, jossa kisaillaan pilke silmäkulmassa - hyvän asian varjolla. Tässä kisassa vauhti ei ratkaise, vaan paras asu- ja kelkkakokonaisuus palkitaan. Tyyli on vapaa ja joukkueet voivat halutessaan markkinoida omaa yritystään, tuotettaan tai tapahtumaansa.

Hyväntekeväisyyshaasteviestin yhteistyökumppanina toimii toistamiseen Team Rynkeby - God Morgon Oulu. Puolet haasteviestin tuotoista lahjoitetaan Sylva ry:lle, joka tukee toiminnallaan syöpää sairastavia lapsia ja nuoria.

Tapahtuma-alueelta löytyy myös ruokamyyjiä sekä sulostuttavia elämiä; vetoporot, Raahen Kaverikoirat ja Antun Alpakat (säävaraus).

Raahen keskustan ja seminaarialueen välillä järjestetään tapahtuma-aikana Hakalan vanhalla bussilla maksuton yleisökyyditys. Illalla jatkoista After ICE:n hengessä vastaa Riemu Bar&Club yhteistyössä Insinööriliiton kanssa.

Tapahtuman suunnittelijana ja toteuttajana toimii Raahen kaupungin hanketoiminta ja kehittäminen -yksikkö. Mukana aktiviteetteja järjestämässä ovat mm. MeriRaahe, Botnia Outdoor, FC Raahe, Raahen moottorikelkkailijat, Raahen Talvifrisbeeseura, Raahen Lintukummit sekä 100-vuotisjuhlaansa viettävä Insinööriliitto IL ry.

Tapahtuma-aika: la 16.2.2019 klo 10 - 17

Tapahtumapaikka: Raahen seminaarialue, Rantakatu 5 - 7, 92100 Raahe

Lisätietoja ja ohjelma

Puluvärkki ICE -tapahtuman kotisivut

Puluvärkki ICE facebookissa

Puluvärkki ICE instagramissa

Puluvärkki ICE -tapahtuman hyväntekeväisyyshaasteviestin kisailua vuonna 2017.
Puluvärkki ICE ja potkukelkkailun hyväntekeväisyyshaasteviesti la 16.2. Kuva: Anni Huhtala.