Raahe-opiston kevätnäyttelyt

Raahe-opiston kevätnäyttelyt toukokuussa

Raahe-opiston lukuvuosi loppui huhtikuun viimeisellä viikolla ja toukokuussa päästään ihastelemaan kurssilaisten osaamista niin kuvataiteissa kuin kädentaidoissakin. Tarjolla on kolme näyttelyä kolmessa eri kohteessa.

Raahen kaupunginkirjaston näyttelytilaan on rakentunut taiteen perusopetuksen näyttely. Arkisin aamupäivästä iltaan ja lauantaisin kello 10–15 on mahdollista nähdä, mitä Kuvataidekoulu Purjeen ja Käsityökoulu Solmun taitavat lapset ja nuoret ovat vuoden mittaan työstäneet.

Raahe-opiston aikuisopiskelijoiden näyttelyt nähdään kahdessa kohteessa: Tapahtumatalo Raahessa sekä Vihannin Ukonkantissa. Esillä on muun muassa erilaisia tekstiilejä ja käsitöitä, maalauksia, lasitöitä, entisöityjä huonekaluja, keramiikkaa ja vaikka mitä muuta. Tapahtumatalo Raahen näyttelyihin pääset tutustumaan arkisin kello 10–17 sekä tapahtumien aikaan. Vihannin Ukonkantin näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Näyttelyihin on aina vapaa pääsy.

Raahe-opiston kurssikalenteria kootaan parhaillaan. Kurssiehdotuksia otamme vastaan milloin tahansa osoitteessa raaheopisto [at] raahe.fi. Voit tarjoutua meille myös töihin kurssin vetäjäksi oman osaamisesi kanssa. Syksyn lukuvuosi käynnistyy 11.9. alkaen ja opinto-oppaan ilmestymistä kotiisi voit odottaa elokuun alulla.

Raahe-opiston näyttelyt

1. Taiteen perusopetus eli Kuvataidekoulu Purje ja Käsityökoulu Solmu 3.–29.5. 
Raahen kaupunginkirjasto 
Avoinna ma-pe klo 10–19, la klo 10–15

2. Raahen kurssien näyttely 4.–30.5. 
Tapahtumatalo Raahe, Galleria Myötätuuli (3. krs) ja Raahesalin aulagalleria (2. krs) 
Avoinna ma-pe klo 10–17 sekä tapahtumien aikaan

3. Vihannin kurssien näyttely 2.–12.5.
 Ukonkantti, Vihanti 
Avoinna ma klo 12–19, ti-ke klo 11–18, to-pe klo 10-16

Raahe-opiston värikäs kevätnäyttelyesite

Jaa sosiaalisessa mediassa