Syysloma tekemistä nuorille.

Syyslomalla on tarjolla nuorille monipuolinen kattaus toimintaa. Kaunis syksyinen sää on tilattu myös. Viikoittainen nuorisotilatoiminta lomailee, mutta vapaa-ajalle löytyy silti tekemistä.
Hyvää syyslomaa!

Yllätyksiä ympäri Raahea!

Syyslomalla on piilotettu juomapulloja yllätyksineen eri puolille Raahea. Pullopostia piilotetaan maanantaista perjantaihin. Kuvavihjeet pullopostin sijainnista julkaistaan iltapäivisin nuorisopalveluiden Instagramin tarinoissa. 

Pullopostin voi löytää kuka tahansa ja löytäjä saa pitää! Jahtiin voi lähteä vaikka koko perheen voimin. #pullopostiaraahesta 

Discokiertue 

Kiertue alkaa tiistaina Friemanin talolta, jossa järjestetään syysloman ensimmäinen disco. Keskiviikkona käydään tanssahtelemassa Olotilalla Vihannissa ja torstaina Antinkankaan nuorisotilan peilisalissa. Discokiertue päättyy lauantaina Pattijoen Hengariin.  

Discot ovat pääsymaksuttomia ja tarkoitettu 4.-7. -luokkalaisille. Kioskia ei discoissa ole, mutta halutessasi voit ottaa omia herkkuja mukaan. Limbokisa luvassa kaikissa discoissa. 

 • Ti 26.10 klo 17-19.
  Friemanin disco.
  Kirkkokatu 14 A, 92100 Raahe.
  Sisäänkäynti sisäpihalta.
   
 • Ke 27.10. klo 17-19.
  Olotilan disco.
  Kirkkotie 2, 86400 Vihanti.
   
 • To 28.10. klo 17-19.
  Antinkankaan disco.
  Isoholmintie 6, 92130 Raahe.
  Sisäänkäynti ovesta 6. 
   
 • La 30.10. klo 18-20.
  Hengarin disco.
  Pattijoentie 2, 92140 Pattijoki.

Vaahtokarkkeja ja kaakaota 

 • Lähde maanantaina 25.10. nuoriso-ohjaajien kanssa Vihannin Myllykosken laavulle. Nuorisopalvelut tarjoaa kaakaot, kahvit, makkarat sekä vaahtokarkit. Kävellään yhdessä laavulle ja nautiskellaan eväät nuotion ääressä.
  Toiminta on maksutonta ja suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille.
  Lähtö Läntisrannalta (os. Läntisrannantie 92, 86400 Vihanti) klo 13.
  Ilmoittaudu nuoriso-ohjaaja Hannalle, puh. 044 439 3348, viimeistään maanantaina 25.10. klo 11. Laita ilmoittautumisviestiin nimesi, ikäsi sekä tieto siitä, että tarvitsetko kyydin Vihannin Kirkonkylältä Läntisrannalle.
   
 • Perjantaina eväsretkelle pääsee Viitajärven luontopolulle. Kaakaot ja vaahtokarkit on pakattu. Retkellä kävellään noin 8 kilometriä Viitajärven kierroksella ja syödään eväitä.
  Yli 13 –vuotiaille nuorille suunnattu retki on maksuton.
  Lähtö retkelle Raahen hiihtomajalta (os. Hiihtomajantie 142, 92120 Raahe) klo 13.00. Ilmoittautuminen torstaina 28.10. mennessä nuoriso-ohjaaja Anna-Maijalle viestillä puhelinnumeroon 040 830 3124. Viestiin osallistujan nimi ja ikä.  

Friemanin olohuoneen avoimet ovet 

 • Keskiviikkona 27.10. ja torstaina 28.10. Friemanin olohuoneen ovet ovat avoinna klo 18-21 yli 14-vuotiaille nuorille. Tule kanssamme hengailemaan, juttelemaan, pelailemaan ja kahvittelemaan. Keskiviikkona klo 19 alkaen pääset myös kokeilemaan onneasi bingossa.
 • Perjantaina 29.10. klo 17-20 Friemanin olohuoneessa Rock Academyn akustinen ilta. Esiintyjinä: Taneli Reponen ja Niko Haapakoski. Ikärajaton, maksuton ja päihteetön tapahtuma.

Osoite: Kirkkokatu 14A, Raahe.

Liikkumaan 

 • Maksuton kuntosalivuoro nuorille Raahelan kuntosalilla tiistaina klo 16-18. Aikaisempaa kuntosalikokemusta ei tarvitse olla, paikalla nuoriso-ohjaaja joka opastaa.
  Ei ennakkoilmoittautumista.
   
 • Nuorten ilmainen sulkapallo ja hohtokeilaus lauantaina klo 16-17 Kuntokeidas Vesipekassa (os. Uimahallintie 8) 7. luokkalaisista ylöspäin. Ei ennakkoilmoittautumista, paikat täytetään tulojärjestyksessä. Ohjaajat ovat vastassa Vesipekan aulassa.
   
 • Syysloman sunnuntaina ei poikkeuksellisesti ole koripalloa Antinkankaalla.

Syysloman toiminnan järjestää: Raahen nuorisopalvelut.

Kuvassa taustalla syksyisiä lehtiä ja keskellä kuvaa lukee teksti: Toimintaa nuorille syyslomalla. Alareunassa Raahen nuorisopalveluiden logo.
Syyslomalle luvassa erilaista maksutonta toimintaa nuorille. Tervetuloa mukaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa