Tule mukaan tuottamaan ohjelmaa Raahen Meripäiville

Merikaupungin loistoa ja entisajan markkinahumua on jälleen luvassa, kun Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivät järjestetään 15.–16.7.2022 pe klo 14–20 ja la klo 11–17!

Merellisyys on vahvasti läsnä, kun upeat purjealukset rantautuvat Museonrantaan ja Rantatori täyttyy jälleen Komerssin vanhan ajan markkinoista, jotka saavat rinnalleen Wanhan Raahen ytimeen rakentuvat Pekkatorin markkinat.

Anna myötätuulen puhaltaa ja käännä sinäkin purjeesi kohti Raahea! Odotamme kesän merelliseen huipentumaan sankoin joukoin torimyyjiä ja kävijöitä eri puolilta Suomea.

Ohjelmatarjonta on jälleen monipuolinen. Lapsukaisia ilahduttaa Putte-possun Meriseikkailu, ja mielenkiintoisissa työnäytöksissä pääsee tutustumaan monenlaisiin entisajan kädentaitoihin. Palkittuun Raahen saaristoon on mahdollista tutustua risteilyjen muodossa, ja rantaan ankkuroituihin aluksiin voi tutustua myös sisältä käsin. Yleisöä ihastuttaa entistä laajempi kotieläinpiha.

Pekkatorin markkinoilla historiallisessa vanhassa Raahessa puolestaan keskitytään perinnerakentamiseen ja entisajan kädentaitoihin työnäytösten ja luentojen ohella. Ohjelmaa täydentää ajan henkeen sopiva musiikki.

Yhteistyökumppanihaku on nyt käynnissä

Miten sinun yrityksesi, yhdistyksesi tai järjestösi voisi olla mukana Pooki Flakkaa - Raahen Meripäivillä?

Etsimme juuri nyt eri toimijoita mukaan tuottamaan kesän tapahtumaa kanssamme.

Ole yhteydessä Meripäivät-tiimiin 22.5.2022 mennessä!

Lisätietoja

Raahen Meripäivät -tiimi

Raahen kaupunki
Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys
puh. 040 130 3888
pookiflakkaa [at] raahenmeripaivat.fi

Purjealus Raahen Pikkulahdella.
Postijahti vierailemassa Raahen Meripäivillä. Kuva: Matti Hämäläinen.

Jaa sosiaalisessa mediassa