Wanhan Raahen ikkunoihin avautuu jälleen joulukalenteri

Tervetuloa seuraamaan kalenterin luukkujen avautumista Wanhan Raahen puukaupunkimiljöön kaduille.

Ensimmäinen luukku avautuu jo tulevana lauantaina, 1.12. osoitteessa Koulukatu 23. Avautuvia luukkuja, tarinoita taloista ja niiden historiasta voit seurata myös Visit Raahen Facebookissa, Instagramissa sekä verkkosivuilla.

Kaupunginosan kokoinen joulukalenteri on elämys

Ikkunoita Wanhassa Raahessa riittää, joten tänäkin vuonna uusia kohteita on lähes puolet. Luukkujen ideoijat ja koristelijat ovat yksityisiä asukkaita tai alueella toimivia yhdistyksiä ja yrityksiä. Kalenteriin osallistuvat kohteet on merkitty karttaan joka löytyy liitteenä. Se tulee saataville myös matkailuinfoon, Raahesalin aulaan, Raahen pääkirjastoon, sekä Pakkahuoneen ja Kruununmakasiinin museoihin. Jouluikkunoiden on toivottu olevan ihailtavina aina loppiaiseen saakka.

Viime vuotiseen tapaan joulukalenterikierroksen opastaa digitaalinen opassovellus Glopas. Ilmainen sovellus on saatavilla Android ja IOS -laitteisiin järjestelmien omista sovelluskaupoista. Glopas käynnistyy automaattisesti, kun kohdetta lähestyy. Itse voi keskittyä maisemien ihailuun opastusta kuunnellen, kävelystä ja vanhan kaupungin rauhallisesta tunnelmasta nauttien.

Lähtölaskenta jouluun alkakoon!

Kollaasikuva joulukalenteri-ikkunoista.