Terveysliikunnan ohjatut ryhmät

Raahen kaupungin liikuntapalvelut järjestää ohjattuja liikuntaryhmiä pääasiassa ikäihmisille ja erityisryhmille. Lisäksi järjestetään matalan kynnyksen ryhmiä, jotka on tarkoitettu riittämättömästi terveytensä kannalta liikkuville henkilöille. Liikuntapalveluiden järjestämät ryhmät ovat maksuttomia.

Ohjatut liikuntaryhmät talvikaudella 2020-2021

Ryhmät alkavat maanantaina 31.8.2020 alla olevan aikataulun mukaisesti. Ryhmät pidetään Urheilutalo Raahelassa, ellei toisin ole mainittu. Ryhmät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Ryhmiin ilmoittaudutaan sivun alaosassa olevan linkin kautta. Huom! Kehonhuoltoon, Henkilöstön jumppaan ja Tuolijumppaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan tunneille voi tulla mukaan milloin vain ja ilmoittautua paikan päällä.
 

Maanantaisin klo 10-11, Kuntopiiri 1

Tehokas lihasvoima- ja kestävyysharjoitus jo jonkin verran kuntoilleille. Tuntiin sisältyy alkulämmittely, circuit-tyyliin tehtävä harjoitusosio ja lyhyet loppuvenytykset. Huom! Voit osallistua vain toiseen kuntopiiri-ryhmistä. Netti-ilmoittautuminen.

Maanantaisin klo 12.30-13.15, Kehonhuolto

Rauhallinen ja rentouttava koko kehoa huoltava venyttelytunti, joka sopii kaikenkuntoisille. Alussa on kevyt lämmittely, jonka jälkeen venytellään päälihasryhmät. Tunnille voi halutessaan ottaa oman jumppamaton, mutta ilmankin pärjää. Ei ennakkoilmoittautumista. 

Tiistaisin klo 16.30-17.15, Henkilöstön jumppa

Raahen kaupungin palveluksessa oleville työntekijöille suunnattu jumppa. Kehitämme lihaskuntoa omaa kehonpainoa ja Raahelan välineitä hyödyntäen. Harjoitus vaihtuu joka kerralla, joten voit tulla mukaan milloin vain. Ei ennakkoilmoittautumista. 

Keskiviikkoisin klo 10.30-11.15, Matalan kynnyksen kuntojumppa

Monipuolinen koko kropan harjoitus reippaan musiikin tahtiin. Harjoitukseen kuuluu alkulämmittely, sykettä nostava osio helppojen askelkuvioiden avulla, lihaskunto-osuus ja loppuvenyttely. Sopii perusterveille, myös liikuntaa vasta aloittaville. Tunnilla käytetään pieniä käsipainoja, joita on jonkin verran lainattavissa Raahelasta. Voit käyttää myös omia käsipainoja ja halutessasi ottaa mukaan jumppamaton. Netti-ilmoittautuminen.

Keskiviikkoisin klo 14.15-15, Kuntopiiri 2

Lihasvoimaa ja kestävyyttä kehittävä monipuolinen harjoitus. Tuntiin sisältyy alkulämmittely, circuit-tyyliin tehtävä harjoitusosio ja lyhyet loppuvenytykset. Tämä ryhmä sopii myös aloitteleville kuntoilijoille. Huom! Voit osallistua vain toiseen kuntopiiri-ryhmistä. Netti-ilmoittautuminen.

Torstaisin klo 10-10.30, Tuolijumppa

Helppo 30 minuutin tuolijumppa, jossa tehdään musiikin säestyksellä voimisteluliikkeitä istuen. Tuolijumppa on suunnattu henkilöille, jotka eivät toimintakykynsä vuoksi kykene osallistumaan muihin matalan kynnyksen liikuntaryhmiin. Ei ennakkoilmoittautumista. 

Torstaisin klo 14-15, Kuntosali kiertoharjoitteluna ryhmä 1

Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitusosion kuntosalin laitteita ja vapaita painoja hyödyntäen sekä lopuksi venyttelyt. Sopii kuntosaliharjoittelua vasta aloittaville ja myös kokeneemmille treenaajille. Voit osallistua vain toiseen Kuntosali kiertoharjoitteluna –ryhmistä. Netti-ilmoittautuminen.

Torstaisin klo 15-16, Kuntosali kiertoharjoitteluna ryhmä 2

Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitusosion kuntosalin laitteita ja vapaita painoja hyödyntäen sekä lopuksi venyttelyt. Sopii kuntosaliharjoittelua vasta aloittaville ja myös kokeneemmille treenaajille. Voit osallistua vain toiseen Kuntosali kiertoharjoitteluna –ryhmistä. Netti-ilmoittautuminen.

Perjantaisin klo 10-11, Kahvakuula

Monipuolinen harjoitus, joka kehittää koko kehon lihasvoimaa ja –kestävyyttä. Tuntiin sisältyy alkulämmittely, harjoitusosio ja loppuvenytykset. Sopii kahvakuulailua aloittaville ja jo pidempään harrastaneille. Omat kuulat mukaan. Netti-ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen ryhmiin Liikuntapalveluiden sähköisessä asioinnissa osoitteessa: www.kuntapalvelut.fi/raahe.

Lisätiedot

Liikunnanohjaaja Annamari Luukkonen, puh 040 135 6947, annamari.luukkonen [at] raahe.fi