Raahen Pimiät

Raahen Pimiät on alkusyksyn hämärä huipentuma, jolloin hyvästellään kesä ja toivotetaan syyskausi tervetulleeksi. Raahen Pimiät järjestetään seuraavan kerran 29.8.–1.9.2024.

Tervetuloa viihtymään ja tunnelmoimaan hämärtyvänä alkusyksyisenä perjantai-iltana Härkätorin puistoon musiikin, taikuuden ja koko perheen ohjelman äärelle! Keskustan kaupoissa pidennetyt aukioloajat ja ihan pimiät hinnat. Lapsiperheitä ilostuttaa perinteinen Kiiltomatosuunnistus.

Rantatorin ympäristö puolestaan täyttyy mm. toinen toistaan kiinnostavimmista esineistä ja keräilyharvinaisuuksista, kun rompemyyjät tuovat aarteensa esille Raahen Pimiät Megaromppeet –tapahtumassa, joka kestää koko viikonlopun torstaista sunnuntaihin.

Pimiää ohjelmaa Härkätorilla pe 30.8.2024

Raahen kaupunki ja Kauppakeskus Raahe tarjoavat monipuolisen ohjelmakattauksen koko perheelle Härkätorilla perjantai-iltana. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy.

Ohjelma ja esiintyjät julkaistaan kevään 2024 aikana.

Megaromppeet Rantatorin kupeessa to–su 29.8.–1.9.

Rantatorin kupeessa nelipäiväinen Raahen Pimiät Megaromppeet -tapahtuma kokoaa keräily-, antiikki- ja moottoriharrastajat jälleen rannan nurmialueelle torstaista sunnuntaihin.

Lisätietoja osatapahtumasta julkaistaan kevään 2024 aikana.

Tapahtuman vastuulliset järjestäjät

Härkätorin ohjelma

Raahen kaupunki
Kaupunkikehittäminen ja näkyvyys
puh. 040 130 3888
toimisto [at] raahenpimiat.fi

Megaromppeet

Classic Car & Motorcycle Club
puh. 040 596 7185
megaraahenpimiat [at] gmail.com (megaraahenpimiat[at]gmail[dot]com)

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan

Ilmoita järjestämäsi osatapahtuma mukaan Raahen Pimiät -viikonlopun koontiin sähköpostitse toimisto [at] raahenpimiat.fi.

Tapahtumapaikan osoite
Laivurinkatu 21, Raahe
(Härkätorin ohjelma)
Rantakatu 37, Raahe
(Megaromppeet)