Löydä oma koti

Harva kaupunki voi kehua monipuolisista asumismahdollisuuksistaan kuten Raahe. Oli unelmiesi koti sitten talo, asunto, luukku, kämppä tai maatila, löydät sen meiltä.

Piirros vasarasta ja naulasta.

Rakenna

Raahessa on tarjolla hienoja tontteja, joita pääset selaamaan Tonttipörssissä. Luvat haetaan pääasiassa Lupapiste.fi –palvelun kautta. Tekninen keskus hoitaa tontti- ja rakennusasiat unelmiesi kodin saamiseksi. Paikallisten rakennusliikkeiden käyttäminen tuo kasvua koko alueelle.

 

Tontit

Juhani Leinonen

puh. 040 830 3194

juhani.leinonen [at] raahe.fi

Rakentaminen

Juha Arola

puh. 040 130 3816

juha.arola [at] raahe.fi

Piirros kotiavaimista.

Osta

Eikö rakentaminen ole Sinun juttusi? Ei huolta, Raahesta löytyy myös valmiita taloja useampaan makuun ja hintatasokin on erittäin kohtuullinen. Löydät mieluisesi kodin paikallisilta kiinteistövälittäjiltä tai valtakunnallisten hakusivujen kautta.

 

Habita, Raahe
Kodinaika
Kiinteistökanava
OP Koti, Raahe

Etuovi.com, Raahe

Piirros seteleistä.

Vuokraa

Hyvätasoisia vuokra-asuntoja on moneen tarpeeseen. Kaupungin omistaman Kiinteistö Oy Kummatin ja Raahen Seudun Asuntosäätiön asukastyytyväisyys on huippulukemissa ja asuntoja saa myös valmiiksi kalustettuina!

 

Raahen Seudun Asuntosäätiö
Kiinteistö Oy Kummatti
Kiinteistö Oy Vihannin Kantti

 

Yksityisten jättämiä vuokrailmoituksia voi selata Vuokraovi.com ja Tori.fi -palveluissa.
 

Vaihtoehtoja asumiseen

Raahessa voit asua modernissa kerrostalohuoneistossa tai hulppeassa omakotitalossa merenrannalla, satavuotiaassa arvokiinteistössä keskellä kaupunkia, viihtyisässä taajamassa tai edullisessa vuokrahuoneistossa muutaman minuutin pyörämatkan päässä palveluista. Mikäli viihdyt paremmin omassa rauhassa, löydät sen lyhyen ajomatkan päästä Raahen kyliltä, joista jokaisella oma luonteensa.

Tornitalo mereltä päin.
Tornitalo mereltä nähtynä. Kuva: Leena Harju.

Kehittyvä kaupunki

Tehokas ja piiruntarkka kaavoitusosastomme tekee hartiavoimin töitä, jotta kaupunkimme tonttitarjonta vastaa kysyntää. Merellistä asumista luonnollisesti toivotaan ja sitä on luvassa tulevinakin vuosina. Omarantaisia tontteja ei kuitenkaan tule yhtään, sillä ranta-alueet halutaan säilyttää kaikkien kaupunkilaisten ilona ja virkistyskäytössä.